Із зали засідань Президії НАН України (16 грудня 2015 р.) (Вісник НАН України, 2016)
На засіданні Президії НАН України 16 грудня 2015 р. розглядалися такі питання: • про виконання цільової комплексної програми наукових досліджень НАН України «Проблеми ресурсу і безпеки експлуатації конструкцій, споруд та машин» (доповідач — академік НАН України Л.М. Лобанов); • розвиток та взаємодія економічної та енергетичної політики в Україні (доповідач — академік НАН України В.М. Геєць); • про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання.