Із зали засідань Президії НАН України (30 грудня 2015 р.) (Вісник НАН України, 2016)
На засіданні Президії НАН України 30 грудня 2015 р. розглядалися такі питання: • про результати виконання цільової комплексної програми наукових досліджень НАН України «Науково-технічне, нормативне та інформаційне забезпечення створення гнучкої та адаптивної Об’єднаної енергетичної системи України» («Об’єднання-2») (доповідач — академік НАН України Б.С. Стогній); • явище акустичної емісії в оцінюванні пошкодженості елементів конструкцій (доповідач — член-кореспондент НАН України В.Р. Скальський); • про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання.