Полісеміотичність логотипів міст та брендів як тип візуально залежних текстів малої форми - Кияк-Редькович, Л.Т. (Центр наукових досліджень та викладання іноземних мов НАН України, 2009)
Полісеміотичність сучасних текстів малої форми вивчається на основі логотипів і популярних модних брендів. У статті виокремлено основні типи ефективного поєднання вербальної і невербальної інформації в таких текстах.