Вигуки як маркери емоційності в сучасному спонтанному діалогічному мовленні - Галагуз, Ю.Й. (Центр наукових досліджень та викладання іноземних мов НАН України, 2009)
Стаття присвячена з’ясуванню особливостей вигуків у сучасному спонтанному діалогічному мовленні як маркерів емоційності, що призначені для вираження емоційного стану суб’єкта мовлення, а також визначення характеру контексту або ситуації.