Памяти Василия Ивановича Созанского (Геология и полезные ископаемые Мирового океана, 2015)
16 грудня 2014 р. на 82-му році життя помер Василь Іванович Созанський — відомий український вчений, фахівець в галузі нафтогазової геології, який зробив значний внесок в розробку теорії неорганічного походження нафти та умов накопичення нафти й газу в пастках нафтогазових родовищ (скупчень).