Анатолій Радзівілл — професія і доля (Геология и полезные ископаемые Мирового океана, 2013)
Геологічна громадськість з глибоким сумом зустріла звістку про те, що на 79-му році життя відійшов у вічність доктор геолого-мінералогічних наук, професор Анатолій Якович Радзівілл.