Номінації сучасних оздоблювальних матеріалів - Філатова, О.О. (Центр наукових досліджень та викладання іноземних мов НАН України, 2009)
В статті автор представляє способи, механізми та принципи номінації, характерні для сучасної англійської мови. Практичним матеріалом стали номінації сучасних оздоблювальних матеріалі, які є невід’ємною частиною сучасного комфортного інтер’єра.