Оценка изменения термодинамических свойств подземных вод при подземном сжигании угля - Садовенко, И.А.; Инкин, А.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2014)
Розроблена математична модель теплоперенесення в пі-дземних водах покриваючих порід вугільного пласта при його спа-люванні. Для гірничо-геологічних умов ділянки "Ольхова Нижня" за допомогою програми чисельного моделювання ModFlow 2009 отримані параметри зміни розмірів і форми теплових аномалій, що формуються у водопроникних породах.