Предельное состояние горного массива над выработанным пространством при закрытии угольных шахт - Ревва, В.Н. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2014)
Запропонований новий підхід до оцінки та прогнозу граничного стану гірничого масиву над виробленим простором при закритті вугільних шахт.