Структурно-прагматичні характеристики жанру інтернет-сайту - Зимовець, Г. (Центр наукових досліджень та викладання іноземних мов НАН України, 2009)
У статті розглянуто основні структурно-змістові блоки Інтернет-сторінки, а також вербальні та невербальні компоненти позначення банківських установ і туристичних фірм у комп’ютерному дискурсі. Зокрема, простежено залежність у графічному та мовному оформленні сторінки від сфери діяльності підприємства. Виявлено збільшення експліцитної присутності в тексті таких складників мовленнєвого акту, як адресат і адресант.