Особенности формирования горного давления при ведении очистных работ - Лобков, Н.И. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2014)
Наведено результати досліджень зрушення породного масиву над виробленим простором та особливостей формування гірського тиску під час ведення очисних робіт.