Геомеханические особенности и сейсмические проявления формирования и развития геодинамической ситуации над очистной выработкой - Трифонов, А.С.; Туманов, В.В.; Буждежан, А.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2014)
Розглянуто особливості геомеханічних процесів у основній покрівлі над очисною виробкою та інформаційні показники сейсмічної емісії щодо формування і розвитку геодинамічної ситуації.