Особенности протекания геомеханических процессов при затоплении шахт - Васютина, В.В.; Питаленко, Е.И. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2014)
Наведено дані про розвиток деформаційних процесів в умовах розробки вугільних родовищ з різною мірою метаморфізму гірських порід для урахування цього фактора при прогнозі активізації геомеханічних процесів у підробленому масиві при затопленні вугільних шахт.