К вопросу расчета рамной податливой крепи - Южанин, И.А.; Дрибан, В.А. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2014)
На основі детального аналізу умов підтримання гірничих виробок за різних геомеханічних ситуацій розроблено перспективні напрями вдосконалення методів розрахунку рамного податливого кріплення.