Механизм сдвижения породных слоев над выработанным пространством - Лобков, Н.И.; Козырь, С.В.; Крижановская, Л.Н.; Арутюнян, Р.М. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2015)
У статті приведено результати досліджень механізму зсуву породних шарів над виробленим простором в зоні впливу очисних робіт, руйнування та обвалення шару внаслідок вигину.