Использование дифрагированных волн для прогноза тектонических нарушений угольных пластов - Глухов, А.А. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2015)
У цій роботі на прикладі оброблення результатів сейсмічних досліджень пласта с₁₀в у лаві № 1086 на шахті «Дніпровська» доведена доцільність використання дифрагованих хвиль для прогнозу структури масиву гірських порід.