Оценка показателей химсостава шахтных вод Торезско-Снежнянского углепромышленного района на основе анализа временных рядов - Квашук, О.Ю. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2010)
Побудовані часові ряди аніонно-катіонних показників хімічного складу шахтових вод Торезько-Сніжнянського вуглепромислового району з метою визначення природи спостережуваного процесу за період експлуатації шахт. Проведений аналіз часових рядів.