Применение геоэлектрических методов для поисков углеводородного сырья в континентальных условиях Украины - Шеремет, Е.М.; Тиркель, М.Т.; Туманов, В.В.; Агаркова, Н.Г.; Николаев, И.Ю.; Семенов, А.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2010)
Протягом тривалого періоду (1998-2010 р.) УкрНДМІ НАН України проводить дослідження з виявлення покладів вуглеводневої сировини геоелектричними методами в Дніпровсько-Донецькій западині (ДДЗ), на узберіжжі Азовського моря, у континентальній частині Керченського півострова, у Добруджі. У статті розглянуті результати цих робіт.