Ключові слова в політичному дискурсі - Сотников, А.В. (Центр наукових досліджень та викладання іноземних мов НАН України, 2009)
Стаття присвячена дослідженню стану вивчення політичного та публіцистичного дискурсу в сучасній лінгвістиці, а також ролі ключових слів в інтерпретації політичного дискурсу на основі концептуального бачення світу аудиторією.