Построение зон ПГД на угольных пластах с учетом изменения горнотехнических и геологических факторов - Ходырев, Е.Д. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2010)
Наведено результати розробок УкрНДМІ нових методичних підходів для точнішого визначення параметрів і місць розташування зон ПГТ з урахуванням гірничотехнічних і геологічних факторів, що впливають на розподіл напружень у вуглепородному масиві.