Районирование оползнеопасных склонов по динамическим параметрам продольных преломленных волн - Федин, М.М. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2010)
Оцінка стійкості схилів є однією з найважливіших інженерно-геологічних завдань в зсувонебезпечних і обвалонебезпечніх геологічних районах. У даній статті пропонується спосіб якісного районування ґрунту зсувонебезпечних схилів на основі динамічних параметрів сейсмічного поля. Дослідження проводилися в рамках інженерних досліджень майданчика проектованого будівництва на Південному Узбережжі Криму.