Определение критерия устойчивости выработок - Дрибан, В.А.; Южанин, И.А.; Терлецкий, А.М. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2010)
Запропоновано критерій оцінювання стійкості гірничих виробок на основі показників змінення їхнього ефективного радіуса і площі поперечного перерізу у період експлуатації.