Направления исследований влияния малоамплитудной нарушенности на ведение горных работ - Дрибан, В.А.; Южанин, И.А.; Севрюков, А.О. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2011)
Наведено результати досліджень впливу малоамплітудної диз'юнктивної порушенності на ведення гірничих робіт. Виявлено недоліки і визначено можливі напрямки подальшого дослідження.