Результаты изучения геомеханических и гидродинамических процессов на Солотвинском солеруднике - Артеменко, П.Г.; Педченко, С.В.; Травник, Е.С.; Ягмур, А.Б. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2011)
У статті дається загальна оцінка гідродинамічної обстановки, що склалася, на території Солотвінського солерудника. Розглянуто методи проведення мониторингу для дослідження і прогнозу розвитку деформацій земної поверхні, а також для прогнозування змін еколого-геологічної ситуації на гірничому відведенні солевидобувного підприємства, викликаної затопленням шахт.