Распределение горизонтальных и вертикальных сдвижений земной поверхности в Западном Донбассе - Кучин, А.С.; Новикова, Л.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2011)
Розглянуто вплив напрямку руху очисного вибою на співвідношення вертикальних та горизонтальних зрушень земної поверхні при розробці вугільних пластів у Західному Донбасі.