Влияние геологического строения массива горных пород Западного Донбасса на процесс сдвижения - Кучин, А.С.; Леонов, С.Ф. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2011)
Виконано аналіз впливу потужності наносів на величини максимальних горизонтальних зрушень земної поверхні в умовах розробки пологих вугільних пластів Західного Донбасу.