Исследования фильтрационных потоков методом естественного поля на Солотвинском солеруднике - Артеменко, П.Г.; Педченко, С.В.; Ягмур, А.Б. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2011)
У статті дається загальна оцінка гідродинамічної обстановки, що склалася на території Солотвінського солерудника. Розглянуто геофізичний метод ЕП, як засіб проведення моніторингу для дослідження і прогнозу гідродинамічної ситуації на гірничому відведенні солевидобувного підприємства «Солотвинський солерудник», викликаної затопленням шахт.