Временные параметры интенсивной стадии процесса сдвижения земной поверхности - Кулибаба, С.Б.; Рожко, М.Д. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2011)
Проаналізовано інтенсивну стадію процесу зрушення земної поверхні над рухомим очисним вибоєм. На основі аналізу експериментальних даних встановлені залежності її часових параметрів від основних геологічних і гірничотехнічних факторів.