Интроскопия структурных неоднородностей массива - Литвинский, Г.Г.; Касьянов, В.А. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2011)
Розглянуто задачу визначення міри неоднорідності гірського масиву методом свердловинної інтроскопії. Отримано основне рівняння залежності показників інтроскопа від відстані до контакту різних середовищ або тріщини. Дана оцінка нормованого показника неоднорідності масиву за даними свердловинної інтроскопії.