Классификация подработанных территорий по степени их пригодности для дальнейшего использования в хозяйственных целях - Зимич, В.С.; Иофис, М.А.; Гришин, А.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2011)
Розглянуто актуальну проблему освоєння підроблених територій. Складена класифікація підроблених територій за ступенем їх придатності для подальшого використання в господарських цілях.