Исследование особенностей изменения газодинамического состояния в призабойной части пласта d₄ - Киселев, Н.Н.; Коптиков, В.П.; Радченко, А.Г.; Радченко, А.А. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2011)
Теорія фракталiв була використана при дослідженні газового та напруженого станів в умовах пологих порушених вугільних пластів.