Исследование механизма необратимых сдвижений пород вокруг выемочной выработки при разной интенсивности возмущения - Назимко, И.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2011)
За допомогою виконання комплексних натурних спостережень показано, що при відпрацьовуванні виїмкової ділянки процес зсуву та руйнування порід у виробку залежить від стадії, на який вона підтримується.