Учет геолого-структурных особенностей прибортовых массивов при проектировании железорудных карьеров - Слободянюк, В.К.; Перегудов, Ю.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2011)
Досліджено вплив геолого-структурних особливостей прибортового масиву на безпечність відкритої розробки при формуванні та розносі тимчасово неробочих бортів кар’єру.