Автоматизация предрасчета точности сбойки горных выработок - Могильный, С.Г.; Шоломицкий, А.А. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2011)
В статті розглянута теорія строгого передрозрахунку точності збійки гірничих виробок, які проходять зустрічними забоями. Показано технологію автоматизованого проектування маркшейдерських мереж і передрозрахунку точності збійки.