Перспективные методы определения координат сейсмических событий техногенной природы - Бабенко, Е.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2011)
Нові методи для визначення та відновлення координат сейсмічних подій техногенної було розглянуто для вирішення проблеми підвищення безпеки гірничих робіт при відпрацюванні високонавантажених лав на великій глибині.