Наклонно-управляемые алгоритмы вычисления когерентности волнового поля: возможности и перспективы - Мендрий, Я.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2011)
Наведено алгоритм оцінки когерентності хвильового поля, який враховує нахил відбиваючих горизонтів. Показана його ефективність при рішення задач нафтогазової та вугільної геології. Обговорюються методичні питання оцінки когерентності пов’язані в підвищенням розподільної здатності.