Диагностическая информативность спектров акустических сигналов в бетонных сваях - Трифонов, А.С.; Туманов, В.В.; Архипенко, А.И.; Киселев, Н.Н.; Шалованов, О.Л. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2012)
Розглянуто спектральні особливості акустичних сигналів у буронабивних палях стосовно до підвищення вірогідності ідентифікації інформативних відбитих хвиль.