Опыт отработки барьерного целика под разведочную скважину в условиях ГП «Макеевуголь» - Дрибан, В.А.; Южанин, И.А.; Феофанов, А.Н.; Тодоров, В.А. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2012)
Детально розглядаються теоретичні розробки та їх практичне впровадження щодо безпечної роботи очисного вибою, що відпрацьовує барьерний цілик під розвідувальну свердловину.