Кинетика массопереноса метана при очистной выемке угольных пластов - Стариков, Г.П.; Мамлеев, Ш.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2012)
На базі теоретичних та експериментальних досліджень встановлено закономірності кінетики десорбції метану з вугілля різного ступеня порушеності під час відпрацювання високонавантажених лав.