Меры борьбы с ГДЯ при бурошнековой частичной отработке угольных целиков - Ходырев, Е.Д. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2012)
Викладено результати досліджень по визначенню заходів боротьби з газодинамічними явищами (ГДЯ) при бурошнековому частковому відпрацюванні вугільних ціликів на шахтах Донбасу.