Распределение метана по фазовым состояниям в угле в зависимости от давления - Алексеев, А.Д.; Василенко, Т.А.; Кириллов, А.К.; Молчанов, А.Н.; Троицкий, Г.А.; Пичка, Т.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2012)
Представлено результати дослідження вмісту метану в різних фазових станах і кількісного співвідношенні його фаз у вугіллі залежно від тиску.