Перетвори слова любові до рідної мови в чин її захисту та розпросторення (круглий стіл «Мовна ситуація в Україні: оцінки стану та моделі змін») - Горголюк, Н.Г. (Вісник НАН України, 2016)
18 лютого 2016 р. у Великому конференц-залі НАН України за участі представників Адміністрації Президента України, Міністерства культури України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства інформаційної політики України, Київської міської державної адміністрації, членів Національної спілки письменників України відбувся круглий стіл «Мовна ситуація в Україні: оцінки стану та моделі змін».