Екстремальнi елементи в гiперкомплексному просторi - Стефанчук, М.В. (Доповіді НАН України, 2016)
Дослiджуються екстремальнi елементи та h-оболонка множин у n-вимiрному гiперкомплексному просторi H^n. Вводиться клас H-квазiопуклих множин, якi включають у себе сильно гiперкомплексно опуклi множини та є замкненими вiдносно перетинiв.