Тетяна Михайлівна Черевченко (до 80-річчя вченого) - Заіменко, Н.В.; Буюн, Л.І.; Мороз, П.А.; Ковальська, Л.А.; Гапоненко, М.Б. (Інститут ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України, 2009)
11 січня 2009 року виповнилось 80 років від дня народження Тетяни Михайлівни Черевченко — доктора біологічних наук, професора, члена-кореспондента Національної академії наук України, Заслуженого діяча науки і техніки України, почесного директора Національного ботанічного саду ім. М.М. Гришка НАН України (НБС).