Визуализация данных МТЗ по способу скалярных импедансов для численных моделей элементарных проводящих структур - Причепий, Т.И. (Геофизический журнал, 2014)
Проаналізовано можливість та особливості застосування методу скалярних імпедансів з метою візуалізації результатів МТЗ на прикладі елементарних структур, для яких за програмою 3D моделювання обчислено значення аномального електромагнітного поля. Наведено графічні еквіваленти модулів скалярних параметрів імпедансного типу |ξ | та |ζ|, обраховані для вказаних моделей. Розглянуто їх характерні риси для різних типів провідних структур.