[Огляд] Білоруська історіографія 20-х років XX ст. - Блануца, А. (Український історичний збірник, 2010)
[Огляд] Білоруська історіографія 20-х років XX ст. Arche. – 2009. – № 7. Гістарыяграфія 1920-х: Сярэднявечча і раньнемадэрны час. – Менск. – 1108 с.