Крем’яні знаряддя палеолітичної стоянки Бужанка 2 на Середній Десні - Ступак, Д.В. (Інститут археології НАН України, 2008)
В даній роботі розглядаються вироби з вторинною обробкою епіграветтської стоянки Бужанка 2, розташованої на Середній Десні. Згідно їх аналізу Бужанка 2 є найбільш північною стоянкою з знаряддєвим комплексом, подібним до комплексів типу Межиріч.