Разиграєв О.В. Польська державна поліція на Волині у 1919–1926 роках - Скальський, В. (Український історичний збірник, 2012)
Рецензія на книгу: Разиграєв О.В. Польська державна поліція на Волині у 1919–1926 роках / О.В. Разиграєв. — Луцьк: ДП «Волинські старожитності», 2011. — 432 с.