Узагальнені крайові значення розв'язків півлінійних еліптичних та параболічних рівнянь - Лопушанська, Г.П.; Чмир, О.Ю. (Інститут прикладної математики і механіки НАН України, 2007)
Стаття присвячена актуальнiй проблемi дослiдження властивостей узагальнених крайових значень розв’язкiв пiвлiнiйних елiптичних та параболiчних рiвнянь. Одержано умови щодо нелiнiйної частини, за яких регулярнi всерединi областi та iз певного вагового L¹-простору розв’язки пiвлiнiйних елiптичних та параболiчних рiвнянь порядку 2m набувають крайових значень iз простору узагальнених функцiй.