Принципы международного налогообложения в контексте налоговой нейтральности - Вишневский, В.П.; Гречишкин, А.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2004)
Обґрунтовано, що саме податкова нейтральність перш за все, а не тільки принципи вигоди і платоспроможності, є тією основною вимогою, яка повинна використовуватися при конструюванні складу і структури системи міжнародного оподаткування. Виділено і досліджено три аспекти податкової нейтральності в міжнародному оподаткуванні.